de vrouw die wel en niet kwam


Bart (niet zijn echte naam), je hebt contact gezocht met Bummer omdat je iets kwijt wilt?
Ja, ik snap soms echt geen fuck van vrouwen en na wat me laatst overkwam al helemaal niet meer.

Vertel maar.
Nou, ik had dit chickie ontmoet na afloop van een concert. Bij de bar raakten we aan de praat. Ze kwam uit Amerika en liep een paar maanden stage bij een of ander hip Brand Identity.. eh iets, een soort reclamebureau. We hadden wel een klik en we hielden allebei van gin tonic. Toen we de deur uitgeveegd werden maakten we de afspraak dat ze de dag erna bij mij Netflix kwam kijken. Er was een nieuwe serie ‘The Getdown’ en die was volgens haar helemaal awesome.
En ze kwam! Ze stond gewoon op mijn stoep met een fles gin, een fles tonic en in een groene jurk die haar heeeel goed stond! ‘Hi stranger’, zei ze en kuste me op de mond. Ze plofte op de bank, ik mixte de drankjes en zocht de serie op. Halverwege de first episode waren we al aan het zoenen. ‘Wat goed is komt snel’, zegt mijn vader altijd. Meestal zit die ouwe er helemaal naast maar in dit geval had ie wel een punt.

Hahahaha, en toen?
Na wat onhandig gefrummel met de kleren aan, nam ik haar snel mee naar mijn slaapkamer voor het echte werk. Ik was al behoorlijk turned on en daarom kwam ik iets eerder dan gepland klaar. Geen nood, de avond was nog lang en ik beschouw het als mijn plicht als man om de vrouw ook een hoogtepunt te laten bereiken. Ik doe dat overigens met veel plezier, hoor.

Dat is netjes van je.
Ja, zo ben ik. Ik begon gemotiveerd met wat handwerk. Met mijn vingers raakte ik haar zachtjes aan. Dat hield ik een tijdje vol. Ze reageerde wel maar het was een beetje lauw. Dit werkte niet. Ik ging wat steviger door. Daarna wat sneller en met wat meer geluid. Ik hijgde ‘sexybaby’ in haar oor. Dat deed ook niks.

Hè nou!
Maar zo snel geef ik niet op, hè. Misschien was ze meer gevoelig voor mijn tong. Dus ik ging downunder to do my thing. Het leek te werken. Ze kronkelde een beetje en ik haalde mijn hele repertoire uit de kast. Beetje plagerig hier, beetje doortastend daar en tegelijkertijd ondersteunde ik met mijn handen de actie.
Maar het duurde lang. Heel lang. Mijn tong en mond werden moe. Ik moest tempotechnisch, zeg maar, effe terugschakelen. Ze greep gelijk haar kans en draaide zich onder me vandaan, pakte haar telefoon en ging haar Insta checken. Ze gaf op. Dat kan ik niet hebben! Het voelt als falen en dat zag ze aan me. Ze zei met een serieus gezicht: ‘I think you were trying too hard’. Als ik een broek aan had gehad was ie op dat moment afgezakt. What the fuck? Nu doen wij mannen weer teveel moeite! Ik snap er echt geen bal meer van.

Misschien vond ze het niet zo lekker wat jij daar deed.
Onzin, ik ben daar echt heel goed in. Anyway, daarna was ze snel vertrokken. Bij het afscheid zei ze: ‘I did like the getdown, though’.  Ze bedoelde de serie.

(Bummer heeft hierna nog lang en intensief moeten inpraten op Bart. Dat ie het gewoon nog een keer moet proberen, dat iedere vrouw weer anders is, dat ie het echt niet allemaal fout doet, enz. Toen we hem gedag zeiden, zag Bart het leven wel weer zitten. Dames, als je iets niet lekker vindt, vertel zo’n man of vrouw dan effe hoe ze het wel moeten doen. Voor jezelf maar ook voor hem/haar!)