eetlust


‘Mijn vriendin Elise is een echte bourgondiër. Meestal is dat een verhullend woord voor iemand die te dik is. Dat is zij niet. Eigenlijk een wonder als je weet wat ze allemaal eet. Maar goed: Elise vond dat ons sexleven wel een impuls kon gebruiken. Ze wilde dat doen met, hoe kan het ook anders: eten. Het leek haar spannend om mij bijvoorbeeld op te spuiten met slagroom en het er dan af te likken. Beetje cliché, vond ik, maar toe maar. Je zegt als man niet snel nee tegen een vrouw die sex voorstelt.

Ik naar boven, naakt op het bed. Zij erachteraan met de slagroomspuit en een pot kersen op sap. Ik moest me omdraaien. Elise spoot toefjes slagroom in het holletje van mijn rug en garneerde die met steeds een kers. Daarna ging ze ze opeten en telkens als ze met haar tong mijn huid aanraakte voelde dat effe heel spannend. Na 10 minuten was de spuit leeg en waren de kersen op. Elise hopte uit bed, haastte zich naar de keuken en kwam terug met zowat de hele inventaris van de koelkast. De halve Hema rookworst verontrustte me. Ik lag inmiddels op mijn rug. Elise sneed plakjes van de rookworst (pfff), legde die op mijn tepels en stapelde daar een blokje kaas en een zilveruitje op. Het was lekker toen ze dat in zijn geheel van mij afhapte. Veel tijd om te genieten was er niet want Elise was in de weer met een restje kip. Zorgvuldig legde ze stukjes om mijn edel deel. Daarna liet ze er langzaam wat whiskey-cocktailsaus op druppen. Best geil. Met smaak verslond ze het. Elise was op stoom. Ik moest we weer omdraaien. Ze smeerde mijn billen in met pindakaas en belegde ze met plakjes banaan. Het was heerlijk toen ze het ophapte en aflikte, ik was inmiddels best opgewonden. Elise ging naar de badkamer. Daar hoorde ik haar wat ingehouden hoesten en de wc twee keer doortrekken. Toen ze terugkwam zag ze wat pips. ‘Ik voel me niet zo lekker’ zei ze. Ze kroop in bed en was in no-time vertrokken.

Daar lag ik dan: half stijf en heel plakkerig. Dat half stijve verdween snel maar toen ik ’s ochtend wakker werd waren mijn benen ter hoogte van mijn kruis door de achtergebleven whiskey-cocktailsaus helemaal aan elkaar vastgeplakt. Het bed rook sterk naar pindakaas en bij mijn tenen lag een verdwaalde kers. Toen ik onder de douche stond rook ik vanuit de keuken alweer de geur van gebakken eieren met spek. Ik had er effe helemaal geen zin in.’